19 Ekim 2014 Pazar

Kazakça - Türkçe Şarkı çevirileri

Yine mi pazar günü yazıyorum ben? Gerçekten denk geliyor arkadaşlar ya :)) Gören de beni bütün hafta çalışıyorum da bi pazar günüm boş sanacak :D Halbuki tamamen tesadüf. :)) Bugün yine size yararım dokunacak diye düşünüyorum. :P Çünkü gerçekten uzun zamandır faydalandığım bir siteden bahsedeceğim. Niye daha önce bahsetmedim bilemiyorum ben biraz gel - git akıllıyımdır. :D Neyse şimdik göstereceğim size kızdaarr ve jigitteerr :))) Artık kızdar ve jigitterin ne demek olduğunu bileceğinizi umuyorum çünkü neredeyse bir yıldır buradayım çok kere kazakça bilgiler , kelimeler paylaştım. Artık bilin yani kızdırmayın beni :)))))
 Bugün yazmaya karar vermemi sağlayan sitenin ismi '' lyrics translate'' yani şarkı sözleri çeviri sitesi. Bu sitede çeşitli kişiler istediğiniz şarkıyı sizin için çeviriyorlar. Tek yapmanız gereken istediğiniz şarkıyı bu kişiye mesaj olarak veya yorum atarak bildirmeniz. İsteğe göre çeviriyorlar. Bir çevirmen var orada hem Kazakça bir çok şarkıyı bir çok dile çeviriyor hem de Türkçe şarkılardan da Kazakçaya çevirdiği oluyor. Şimdi size hem ss atacağım hem de link atacağım. Artık bu kıyağımı da unutmayıp beni dualarınızdan eksik etmezsiniz dimi? Hadi ben size bilgileri verip mutfağa uçayım yemek yapmak gereeeek. :))))) 
http://lyricstranslate.com/tr/language/kazakh --> BU LİNK 

 
İşte site bu şekilde görünüyor. Bence hiç vakit kaybetmeyin. Hem Kazakça kelime dağarcığınız genişler hem de sevdiğiniz şarkıları anlayabilirsiniz. :)))