12 Eylül 2015 Cumartesi

İnternet üzerinden para kazanmak!

Merhaba arkadaşlar,
Bu aralar pek bir yoğunum. İş güç derken blogumu ihmal edip duruyorum. :( Bu durumu telafi etmek için de sizinle İnternet üzerinden para kazanmanın yollarından bahsedeyim diyorum. Eminim  benim gibi İnternette vakit geçiren birçok kişi vardır. Ben de birkaç senedir bu anket doldurma sitelerine falan üye oluyordum ama pek çoğu fos çıkıyordu. En son bir tanesine üye oldum baya imkan sağlıyor. Anket doldurarak para kazanma sitelerinden en iyisi bence Napolyon' dur. Hem bir Türk sitesi hem de sağladığı olanaklar iyi. Mesela ilk kayıt olduğunuzda  direk size 8.000 puan veriyor sonra siz onu anket yaparak çoğaltıyorsunuz. En basitinden 2.000 Napolyon puanıyla bir kitap alabiliyorsunuz. Böyle ufak tefek de olsa ihtiyaçlarınızı gidermenizi sağlıyor. 
İşte bu link üzerinden kayıt olup siz de puan biriktirmeye başlayabilirsiniz. Öyle reklam yapan biri değilimdir bilirsiniz. Bu gerçekten sağlam bir site :) 
Bunun dışında ben bir de makale yazarak para kazanmaktayım. O da şöyle oluyor: Yazar arayan sitelere başvuru yapıyorsunuz, örnek yazı istiyorlar ve uygun görürlerse yazar kadrosuna ekliyorlar. Siz bilgi ve hayal gücünüzü kullanarak yazı oluşturuyorsunuz onlar da kelime sayısına göre size ödeme yapıyorlar. :) Ben bu işten ortalama aylık 150- 200 kazanıyorum ki vakit ayırabilsem daha da fazla olabilir bu rakam. İşte, benim size önereceğim yazar alan siteler bunlar: www.icerikyazdir.com, www.ozgunmakalem.com 
Umarım az buçuk yardımcı olabilmişimdir. :)