3 Mart 2016 Perşembe

Uzun zaman sonra yeni yazı!

Merhabalar herkese! Neredeyse bir yıldır bloğumla ilgilenemiyorum. Bunun için geçerli sebeplerim var inanın :) Bunlardan ilki Google programının azizliğine uğrayarak onu bilgisayarımdan silmek zorunda kalmam... İnternet Explorer ın müthiş geri dönüşü ile onu kullanmaya başlamış bulundum. Bu nedenle bloğuma yazamıyordum. Yani, yazamayacağımı düşünüyordum ancak bugün gördüm ki gayet yazılıyormuş! Bugüne kadar bu durumu kontrol etmediğim için kendime kızıyorum şuan. :)
Bende ne var ne yok diye merak edenler olursa şöyle bir özet geçeyim:
Şuanda hala Türkiye'deyiz ve bu ayın sonuna doğru Astana'ya döneceğiz. Telaşlı ve alelacele vize için gerekli olan evrakların peşinde koşturmaktayız. Tabi ki bu koşturmacanın içinde canım vatanımdaki son günleri de güzelce değerlendirmeyi ihmal etmiyoruz. :) Ha bir de Allah nasip ederse mayıs sonu gibi oğlumuzu kucağımıza alacağız inşallah. Kazak- Türk balası şuan 7 aylık ve düzenli olarak annesini tekmeliyor. :) Bende haberler böyle yeni bir şeyler olduğunda artık buradan da yazabildiğime göre sizleri haberdar edeceğim. Birkaç anı fotoğraf ile şimdilik veda ediyorum. Görüşmek üzere :)




Filtrelerden Mesaj Var!

Instagram’ın hayatımıza girmesiyle neredeyse fotoğrafçılığın da tanımı değişti. Artık herkes birer “photographer”. Bu durum her ne kadar profesyonel fotoğrafçıları kızdırsa da zaman geçtikçe çok başarılı işler çıkaran amatör mobil fotoğrafçılar da çoğaldı. Yoksa filtreler mi demeliyiz? :)
En sık kullandığınız filtrenin, aslında takipçilerinize yaşamınızla ilgili minik ipuçları verdiğinin farkında mısınız?
Gingham:
Neşelisiniz, enerjinizi gün ışığından alıyorsunuz.
Moon:
Sanata aşık, iflah olmaz bir romantiksiniz.
Lark:
Muzipliklerinizle nam salmışsınız.
Reyes:
Entelektüel bir kişiliksiniz.
Slumber:
Doğa ve şehir manzaralarını seviyorsunuz.
Crema:
Yemeye içmeye bayılıyorsunuz.
Ludwig:
Kendinizi seviyorsunuz, Selfie sizin işiniz.
Perpetua:
Kapalı mekanlarda daha fazla zaman geçiriyorsunuz.
Amaro:
En sevdiğiniz soru: “Akşama planın var mı?”
Mayfair:
Doğa gezileri, yaz tatilleri sizden sorulur.
Hudson:
Şehri ve sokakların ruhunu keşfetmek sizi heyecanlandırıyor.
X-Pro II:
Eve kapanmak hiç size göre değil.
Hefe:
Sizin için mutluluk doğada!
Filtre kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, “Sevdiklerimi de filtresiz, olduğu gibi takip etmek en güzeli” diyorsanız henüz seçenekler bitmedi:


Bir boomads advertorial içeriğidir.